Flomi
PELİN KARAHAN FAN
TİRYAKİ

Edward Norton
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 16, 2010, 06:31:15 ÖS » |
|
Arzu Bildirir Zeynep Merve Yiğit Serdar Eyüp Atıcı Mürşide Yıldız
4 oldu ama bu kadar işte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ea
YENİ ÜYE

|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 14, 2010, 01:08:05 ÖÖ » |
|
Eski Tarihçi (EBRU TOSUN) Biyolojici (Muammer Öztürk) Eski Dil ve Anlatımcı (Nalan Demir) hepsinin nedeni çok iyi olmaları (:
|
|
|
|
|
|
[align=center]  [/align]
|
|
|
|
ESRARENGİZ
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 07, 2009, 10:43:20 ÖÖ » |
|
matematik öğretmenim erden cantürk zekası süper türkiye birincisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LostLostLOST
ACEMİ

|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 10, 2008, 12:07:23 ÖÖ » |
|
asiye hoca nergis hoca dilek hoca
|
|
|
|
|
|
en sevdiim 3 şey 1.lost 2.south park 3.sacramento kings
|
|
|
Fasl-ı mavi
Süper
Moderator
TİRYAKİ

Ölüm allahın emride şu ayrılık olmasaydı..
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 05, 2008, 07:35:42 ÖS » |
|
fizikci - onu çooook çooook çook seviyorum!  abim gibiii...  psikolojik danışman - onuda çoooooooooooooooooooooooook seviyorum jnmm benimm!  çook tatlıı  herşeyi paylaşabiliyorumm onunlaa...  edebiyatçıı - nedense çok seviyorumm onuu  böylee çook tatlı yhaa! 
|
|
|
|
|
|
 "İçimde renklerden eser yok Eski zamanlardan kalma an'larda sıkışıp kaldığımdan mıdır nedir; Bende her yer gri..."
|
|
|
SagokoLk
YENİ ÜYE

SaqokoLk..FanaTk JtLk SaqoJhuu
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 30, 2008, 03:13:53 ÖS » |
|
Türkce hocası Özqe hoca => Jhonk tatLi we Tüm Sözlü Performns notlarımı 100 werms İngilizce hocasi => iLk qeLdigi zmn asiktm daha sonrdn nefret ettm ve yine seviorum=) saolsun o da 100 werms hepsini Sosyal Hocasi=> onun qibisi dünyada yoktur hem bisim qibi hem cok zeki ve bitaneeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
' ciRkeF kaF keF Deme noLuRh Tk ßsniLağin yoLJusu Tk oLuRh ' <<RapRenSes & SaQoPa K. >>
|
|
|
Fasl-ı mavi
Süper
Moderator
TİRYAKİ

Ölüm allahın emride şu ayrılık olmasaydı..
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 26, 2008, 07:49:17 ÖÖ » |
|
BURADA GÖRÜYORUM Kİİ!!! GENELDE HEP İNGİLİZCE ÖGRETMENLERİ SEVİLİYORR
|
|
|
|
|
|
 "İçimde renklerden eser yok Eski zamanlardan kalma an'larda sıkışıp kaldığımdan mıdır nedir; Bende her yer gri..."
|
|
|
misy
YENİ ÜYE

|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 30, 2008, 11:44:25 ÖS » |
|
özkan hoca müzik hocamızz adama hayranım hem tüm müzik aletlerini çalabilio sesi çok güzel hemde çok karizma! ama malesef bu yaz evleniyo:(  deniz hoca- hocadan çok arkadaşımız gibi,hemde matematk hocamız belki en sevdiim ders olduğu için hocasınada sempati duyuyorum semra hoca- edebiyatçımız acayip matrak ve çok dopra bi kadın şahika 2=) dersleri çok güzel geçer...
|
|
|
|
|
|
öpmüştüm seni öldürmeden önce,öyle olucak yine öldürüyorum kendimi can vermek için öpüşünde..!
|
|
|
|
esrarengiz
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 18, 2008, 10:27:13 ÖS » |
|
evetttttttttt
onayladığın için saol şeker
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ESRARENGİZ
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 18, 2008, 09:19:15 ÖS » |
|
evetttttttttt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esrarengiz
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 02, 2008, 03:03:08 ÖS » |
|
matematikçi; resmen bilgisayar ve karizma akıyo adamdan dershanedeki sosyalci;çok güzel ders anlatıyo bi acayip yakısıklı ingilizce ;sanki arkadasız gibi ilgileniyo benimle dersi de çok güzel anlatıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ESRARENGİZ
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 02, 2008, 01:57:03 ÖS » |
|
matamatikçi=çok tattlı ve harike ders anlatıyo ve türkiye 2,si :  ingilizci=çok güzel drs anlatıyo  ve fenci=çok şeker 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy07
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 05, 2008, 04:23:01 ÖS » |
|
ingilizceci: Beni çok seviyor ve çok güzel ders anlatıyor teknoloji ve tasarım öğretmeni: Çok komik ve iyi bir öğretmen ayrıca izci liderimiz  sınıf öğretmeni(matematik): Dersleri çok iyi anlatıyor anlamayanlara tekrar anlatıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 11, 2007, 07:58:32 ÖS » |
|
ingilizceci/çok cana yakın sınıf öğ..../çok güzel ders anlatıyo beden/çok iyi davranıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
solaria
VİP ÜYE
SeNi ÇoKK SEvİyOrUM AşKImmm
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 08, 2007, 09:05:47 ÖS » |
|
Banu Öğretmen(fen bilgisi öğretmeni): Çok güzel ders anlatıyor.Ayrıca çok iyi kalpli Murat Öğretmen(matematik öğretmeni): Derslerde tekrar yaptırıyor.Anlamayanlara tekrar anlatıyor
Sadece iki öğretmeni seviyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|